Consultaties

Hier vind je alles wat je moet weten in verband met de consultaties.

Om te weten waarvoor je allemaal bij mij terecht kan, kijk hier!

Wat te verwachten bij een eerste consulatie?

Tijdens een eerste afspraak gaan we een anamnese afnemen om te zien hoe de voedingsgewoontes momenteel zijn, welke klachten je hebt en hoe we deze kunnen verbeteren. Aan de hand van de gegevens die ik heb kunnen verzamelen, wordt er een aangepast voedingsschema uitgewerkt, dat zo goed mogelijk aanleunt bij je dagelijkse rituelen. Het is niet de bedoeling dat je ineens alles gaat veranderen, elke verandering die je maakt, zal stap voor stap gebeuren, zodat je tijd hebt om te wennen aan een nieuwe gewoonte.

Voor een intake- gesprek moet je ongeveer een uur rekenen.

Het verdere verloop, zal een week later plaatsvinden. Dan gaan we samen een voedingsschema overlopen en kijken welke aanpassingen er dienen te gebeuren. Het is ook niet de bedoeling om ineens drastisch alles te gaan veranderen, het doel is om met de nodige begeleiding een gezondere versie van jezelf te worden.

Het is belangrijk dat je weet dat een verandering gericht is op een leefstijlaanpassing en dat bereiken we niet van vandaag op morgen.

Aanpak

Aan de hand van een recente bloedanalyse, is het mogelijk om een gepast en gepersonaliseerd voedingsschema op te stellen. Misschien moet je niet meteen grijpen naar medicatie en kan je door kleine aanpassingen in je voeding al veel gezondheidswinst boeken!

Een verandering in levensstijl, kan een wereld van verschil maken op verschillende vlakken. Je voelt je beter in je vel, je straalt weer van zelfvertrouwen, je bent vitaler en hebt veel meer energie. Je hebt gezondere organen en betere bloedwaarden, je kan op een gezonde manier ouder worden, zonder de kwaaltjes die bij aanhoudend ongezond gedrag de kop zullen opsteken.

De energie die je krijgt van een gezonde levensstijl, straal je uit! Je hebt het gevoel dat je bergen kan verzetten en hebt weer zin om nieuwe uitdagingen aan te gaan.

Waarom bij de pakken blijven zitten en niet meteen overgaan tot actie?

Maak vandaag nog een afspraak!

Heb je het moeilijk om je te verplaatsen? Geen probleem, ik kom ook aan huis!